LLEGINT POESIA (6è de primària)

Imagina’t assegut a terra, envoltat de roures i alguna alzina. La brisa del vent movent lleugerament els teus cabells. Els cants dels ocells i les fulles en moure’s: els únics sons que arriben. I una bona lectura a les mans.

La poesia no es pot llegir a qualsevol lloc ni de qualsevol manera. Així que hem anat a la muntanya a llegir alguns fragments d’uns poemes en català i treure’n, cadascú, el significat de les metàfores que hi surten. Abans, però, ens hem “netejat” dels sorolls i presses del dia i hem practicat l’escolta activa al bosc.

Quan hem arribat a un estat de calma, cadascú ha cercat un racó que el convidés a seure i allà hem connectat amb la lectura. Cadascú al seu ritme, cadascú en el seu moment. I és que la poesia i la naturalesa només es poden entendre des de dins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: