QUI SÓC?

Laura Márquez

Vaig fer el Magisteri en Educació Especial a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estudio el Grau de Pedagogia a la UNED i el Curs Oficial de Pedagogia Escola Bosc.

Visc a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) a pocs passos del parc natural de Collserola, on passejo/aprenc sovint amb el meu nen i amb la meva parella.

Recerca d’una educació holística de la persona: des d’aquesta perspectiva l’educació és considerada un sistema viu i en constant progrés i evolució. Els principis holístics d’interdependència, diversitat, totalitat, flux, canvi, unitat i sostenibilitat estan en la base d’aquest nou paradigma educatiu.

La pedagogia Escola Bosc encarna aquests principis i difondre-la per tot arreu, començant pel Vallès Occidental, és ara el meu repte. I només podré fer-ho amb la vostra ajuda.

Podeu col·laborar simplement compartint el projecte amb amigues i amics o amb docents del vostre entorn. Però, a més, si us animeu, podeu aplicar la filosofia Escola Bosc directament a la vostra vida. I, si us agrada escriure, podeu compartir les vostres experiències enviant un article o les explicacions per fer un taller. La idea és que entre totes i tots en fem difusió de les noves formes d’entendre l’educació.

%d bloggers like this: